Välkomna...

...till åttonde upplagan av Ekebyloppet, en löparfest för elitlöpare, motionärer och hela familjen!

Loppet går liksom tidigare år av stapeln den 6e juni och bjuder på natursköna banor. Välj det som passar dig bäst från Korten (5 km) och Milen (10 km) till uppsalas tuffaste bana Challenge 21 (21 km). Barnen har såklart sitt eget lopp! De kan också ha kul hos våra barnvakter medan du springer.

Är du redo att anta utmaningen? Anmäl dig redan idag! Vill du inte vara ensam så finns möjlighet att delta som lag tillsammans med 4 st andra vänner, kollegor eller familjemedlemmar!

Om Ekebyloppet

Ekebyloppet startades 2013 som ett samarbete mellan Ekeby Hälsocenter, Friskis&Svettis och OK Linné.

Vi vill att loppet ska bli ett mål och en motivationshöjare att ha med i alla Uppsalabors träning. Sätt en tid i år och sedan har du ett helt år på dig att träna mot en bättre tid nästa år.

Tanken har hela tiden varit att erbjuda någonting mer än bara en uppmätt bana. Med underhållning, en spännande marknad och lite andra överraskningar hoppas vi kunna erbjuda någonting för alla smaker.

Ekebyloppet är en fest för alla att vara med på, unga som gamla, elitlöpare som motionärer – en löparfest för hela familjen! Ett nytt annorlunda sätt att fira nationaldagen på!